Säsong

Jul & Nyår

Julmat 2018

 

Jullandgång

Innehåller: Ägg, sill, räkor, rökt lax, julskinka, port salut, ost, köttbullar, rödbetssallad & garnering.

Jultallrik kall

Innehåller: Ägghalvor garnerade med smögenröra, två sorters sill, kavring, kallrökt lax, griljerad julskinka, brieost, köttbullar, rödbetssallad & garnering.

Lunchtallrik

Innehåller: Janssons frestelse, rödkål, köttbullar, prinskorv & garnering.

Kallt Julfestfat

Innehåller: Julskinka, ägghalvor, kallrökt lax, köttbullar, apelsin, grönkål, druvor, senap, romsås & rödbetssallad.

Julbord småvarmt + kallt

Innehåller: Janssons frestelse, rödkål, köttbullar, prinskorv, revben, garnering, ägg, sill, räkor, rökt lax, julskinka, brieost, rödbetssallad, rökt kalkonbröst, mimosasallad & garnering.
(Kallt upplagt på fat och garnerat, varmt i ugnssäker form för värmning)

 


Nyårssupé 2018

Låt våra kockar hjälpa dig med årets sista måltid så att ni får tid att umgås.  

Vår nyårssupé är färdigställd för dig att slutföra. Med några enkla grepp har ni snart ställt iordning en tre- eller femrätters supé med hjälp av våra guide. Stek köttet, värm tillbehören, lägg upp & njut!

 

5-Rätters starter

 Jordärtskocksoppa
serverad med timjan och baconkrisp

Förrätt

 Sikrom
på surdegstoast serverad med Crème Fraichevisp, dill och gräslök

Varmrätt

Alternativ 1

Oxfilé
Serverad med Pommes Anna, Serranolindad sparris, rödvinssås samt brynt tryffelsmör

Alternativ 2

Torskrygg
Pommes Anna, rödvinsås, Ostronskivling och bacon, sparris

Alternativ 3

Halloumi
Smördegsinbakad med zucchini och färskost. Serveras med sotad och ugnsbakad Romanesco, färsk sparris och tomatconcassé

Dessert

Citron- och limetarte
med Italiensk maräng

5-rätters avslutning

Klassisk ostbricka med kryddig honung & marmerlad gjord på tomat och vanilj.

rekommenderade priser:

3-rätter 399:-

5-rätter 449

För avhämtning 30/12 och 31/12 (för exakta tider kontakta din butik)