Säsong

Julmat 2018

 

Jullandgång

Innehåller: Ägg, sill, räkor, rökt lax, julskinka, port salut, ost, köttbullar, rödbetssallad & garnering.

Jultallrik kall

Innehåller: Ägghalvor garnerade med smögenröra, två sorters sill, kavring, kallrökt lax, griljerad julskinka, brieost, köttbullar, rödbetssallad & garnering.

Lunchtallrik

Innehåller: Janssons frestelse, rödkål, köttbullar, prinskorv & garnering.

Kallt Julfestfat

Innehåller: Julskinka, ägghalvor, kallrökt lax, köttbullar, apelsin, grönkål, druvor, senap, romsås & rödbetssallad.

Julbord småvarmt + kallt

Innehåller: Janssons frestelse, rödkål, köttbullar, prinskorv, revben, garnering, ägg, sill, räkor, rökt lax, julskinka, brieost, rödbetssallad, rökt kalkonbröst, mimosasallad & garnering.
(Kallt upplagt på fat och garnerat, varmt i ugnssäker form för värmning)

 


Nyårssupé 2018

Låt våra kockar hjälpa dig med årets sista måltid så att ni får tid att umgås.  

Vår nyårssupé är färdigställd för dig att slutföra. Med några enkla grepp har ni snart ställt iordning en tre- eller femrätters supé med hjälp av våra guide. Stek köttet, värm tillbehören, lägg upp & njut!

 

5-Rätters starter

 

Förrätt

 

Varmrätt

Alternativ 1
Oxfilé

Alternativ 2
Fisk

Alternativ 3
Vegetariskt

Dessert

 

5-rätters avslutning

Klassisk ostbricka med kryddig honung & marmerlad gjord på tomat och vanilj.

(rekommenderade priser)

För avhämtning 30/12 och 31/12 (för exakta tider kontakta din butik)