Jobba hos oss

Är du en av våra framtida arbetskamrater?

Jätten Cater AB är företag som fokuserar på vällagad mat som just nu har etablerat sig i Västsverige. Här arbetar vi i vårt nybyggda kök som stod klart i november 2013.

Företagets huvudsakliga verksamhet är att förse dagligvaru- och servicehandeln med kvalitativ mat som är färdig att ätas som den är eller bara behöver värmas. Våra kunder och vår marknad finns i västra Sverige i allmänhet och på ICA Kvantum Jätten i synnerhet, varifrån verksamheten också härstammar.

Vi tillverkar idag smörgåsar, wraps, sushi, fyllda baguetter, lunchsallader, varm och kall husmanskost mm. Vi erbjuder också buffér, festfat, egentillverkade såser, röror mm och inte minst välgjorda, välsmakande och välkända smörgåstårtor.

Kvalitet och kärlek till maten är vad vi jobbar utifrån. I vårt kök gör vi det mesta från grunden för att få det bästa resultatet och en produkt vi vill och kan stå för.

Att jobba i en värld där det handlar om kvalitativa produkter som tar tid att framställa men som också ska levereras i tid, kräver planering, tempo och god samarbetsförmåga!

Kontakt

jobb@jattencater.se