Välkommen till Jätten Cater

Mat att äta själv, tillsammans, till vardag och till fest!

Vad ska vi äta…?

Den frågan dyker upp i titt som tätt, till lunchen, inför middagen med familjen, träffen med kompisgänget eller när det planeras fest. Oavsett tillfälle kan vi hjälpa dig med en måltid som infriar och förhoppningsvis även överträffar dina förväntningar.

Vårt kök är fullt med duktiga kockar och kallskänkor med stor kärlek till mat där deras mål är att du som vår kund ska älska det de lagar, oavsett sammanhang. Vi vill vara ett prisvärt alternativ , där smak och kvalitet står i fokus, mat som får dig att vilja komma tillbaka om och om igen.

Färdigmat? Nej, vi vill gärna kalla det färdiglagad mat!

Hitta vår mat i din stad

Hemlagad god mat

Vi hjälper butiker runt om i västsverige att erbjuda bra mat i kyldisk, delikatessdisk och genom catering.  
Fömodligen finns vi nära dig, kika efter här!

Vill du sälja vår mat »

Bara dom bästa råvarorna duger

Allt för den goda smakens skull

Kvalitet och smak är det vi lever för och vi lägger mycket kraft på att göra mat som känns hemlagad, genomarbetad och full av respekt för den mun den ska mätta. All vår mat säljs färsk och fräsch och vi tillsätter inget för att förlänga hållbarheten. Vårt arbete utgår från att vilja glädja både öga, smaklökar och mage.

Vi kan erbjuda en bred matupplevelse

Hemligheten ligger i passionen

Vi erbjuder en bred matupplevelse

Oavsett om du har en stund för dig själv eller tillsammans med andra, om det är vardag eller fest, har vi något att erbjuda. I de butiker vi samarbetar med hittar du ett brett sortiment av varm och kall mat, för dagens alla matstunder. Vi skräddarsyr festmat utifrån smak, behov och tillfälle för att det ska passa din tillställning på bästa vis.

Varmt välkommen till din närmaste butik!

Återförsäljare